Mindennapi rutin- Az ápolt és fiatal bőr titka

Mindennapi rutin- Az ápolt és fiatal bőr titka

2015. június 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

bioderma-budapest-smizedivat-blog.png

Mivel korábban többször is írtam a különféle alapdarabokról amik nem hiányozhatnak a ruhatárunkból,most szeretnék bemutatni nektek a bőrápolásban is néhány alapvető kozmetikumot,melyeket bárki fia,lánya minden nap használhat,korra vagy nemre való tekintet nélkül. Szóval én ezeket használom a mindennapjaim során a leggyakrabban,és nagyon elégedett vagyok velük.

 

Arctisztítás___________________________________________________

Bioderma Hydrabio Gommant arcradír - Ez tulajdonképpen egy mélytisztító, érzékeny,vízhiányos bőrre,melyet nem is feltétlenül minden nap,de hetente 1-2 alkalommal érdemes használni.Nagyon jól eltalálták a radírozó szemcsék és a krémes sűrűség arányát ebben a termékben.Tapasztalatom szerint nem könnyű olyan arcradírt találni mely nemcsak kellően radíroz,de nem sérti fel az arcot,és közben nem szárítja szét az arcunkat.Ebben a Bioderma arctisztítóban a lekerekített mikroszemcsék kíméletes mehanikus radírozást biztosítanak,és használat közben fokozza a vízhiányos bőr természetes folyadék utánpótlását és vízmegtartó képességét.

Nagyon jól kombinálható kézi arctisztító készülékkel, melyet nemrég próbáltam a Spin for Perfect Skin/vanityplanet-től , és igazán érdekes eredményt tapasztaltam. Az elektromos fogkeféhez hasonlóan egy forgó kefe végzi helyettünk a csiszolást,és sokkal alaposabb mint amikor az ujjainkkal próbáljuk ugyanezt elvégezni.Arcradírral,vagy krémes arctisztítóval kombinálva tökéletesen felfrissíti és exfoliálja a bőrt. Használata után szemmel látható és tapintható a különbség. Szintén heti egyszer ajánlatos. Legjobb benne, hogy a borosta alatt is remekül végzi a radírozást, amit kézzel nem is olyan egyszerű végrehajtani.

 

Hidratálás____________________________________________________

Hydrabio Rich arckrém Ez a sűrű krém egyszerűen remek a vízhiányos, érzékeny bőr ápolásában.A legjobb benne hogy hipoallergén,és teljesen uniszex,úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek.Azonnal pótolja az elvesztett nedvességet és gazdagon hidratálja a bőrt.Először tartottam attól hogy a “rich” verzió túl zsíros lesz,de nagyon jól felszívódik,és nem hagy ragadós érzést maga után.

 

Hajápolás_____________________________________________________

Nodé K sampon - Mivel most kizárólag a legalapvetőbb testápolási termékekről írok,ráadásul az én hajam nem is túl hosszú ezért a hajbalzsamozás procedúráját meghagyom a hölgyeknek.Én amolyan férfias módon csak sampont  szoktam használni,és persze hajformázókat.

A samponom pedig mindig valami korpásodás elleni készítmény,mert ugye senki sem tökéletes…Ez a Bioderma Nodé K sampon,amit most tesztelek,szalicilsav és spanyol boróka kivonat segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket és szünteti meg a viszketést.A korpa kissé furfangos dolog,mert miközben száraz hámló fejbőrről beszélünk,mégis hamar zsírosodhat a hajunk.Éppen ezért bízom ebben a samponban,ami kíméli a fejbőröm de azért alaposan tisztítja is a hajamat.

 

Dezodorálás___________________________________________________________

Bioderma Sensibio golyós dezodor - Már régóta szerettem volna kipróbálni ezt a terméket,mivel sokat hallani a dezodorok alumíniumtartalmának káros hatásairól.A Rossman polcain nemigen találni alumíniummentes dezodort,ha mégis az olyan márka amiben nemigen bízom.Éppen ezért szemeztem egy ideje a kedvenc márkám alumíniummentes dezodorjávan.Nagyon jó hogy uniszex,az illata nem tolakodó,alkoholmentes,és nem hagy nyomot a ruhán.Nekem eddig remekül bevált,remélem így is marad ha jönnek a melegebb napok.

 bioderma-divatblog-kremek-nyar-2015.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr927541666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.