Ellie Goulding és a Kasabian is jön a Szigetre

Ellie Goulding és a Kasabian is jön a Szigetre

2015. július 11. - SMIZEDIVAT by Chaby

sziget-2014-fesztival_15.jpg

Újabb Sziget Fesztiválköztársaság hír érkezett. A most bejelentett nevek közt ott van napjaink egyik legnagyobb popsztárja, Ellie Goulding, az egyik legsikeresebb brit rockzenekar, a Kasabian vagy a dubstep, drum'n'bass, electro house elemeiből építkező Nero formáció. Kedvezményes jegyek április végéig kaphatók.

Jön tehát a Szigetre Ellie Goulding, napjaink egyik legnagyobb popsztárja, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, akinek eddig megjelent két lemezéből több millió példány fogyott világszerte. Legutóbbi hatalmas slágere, a Szürke ötven árnyalata filmlemezre írt Love Me Like You Do tartja az egy hétig legtöbbet streamelt dal rekordját. Ellie Goulding egy igazi világsztár, nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint az Anything Could Happen, a Burn vagy a Calvin Harrisszel közös I Need Your Love.

A brit Kasabian tavalyi glastonburys headliner fellépésével örökre beírta magát a legsikeresebb brit rockzenekarok közé. 2004-es bemutatkozó lemezük óta megállíthatatlanok: többször választották őket a legjobb koncertzenekarnak, a legjobb brit előadónak, eddig megjelent öt nagylemezük szinte minden év végi listán az élmezőnybe került. Olyan megunhatatlan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Fire, az Underdog, az Empire vagy az eez-eh, nem véletlen, hogy a világ legnagyobb fesztiváljain – köztük az idei Szigeten - van biztosított helyük headliner pozícióban.

A két brit zenész-producer és egy énekesnő alkotta londoni Nero a dubstep kiszámíthatatlanságából, a drum'n'bass lendületéből és az electro house nyers erőiből építkezik. Már első kislemezeiket felkapták a legnagyobb DJ-k és rádiók, nem csoda, hogy bemutatkozó nagylemezük, a Welcome Reality első helyen nyitott a brit lemezeladási listán. Második nagylemezüket márciusban fejezték be, a The Thrill című kislemez már hallható is róla. 

ELLIE GOULDING https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo

KASABIAN https://www.youtube.com/watch?v=hjUA_e0ZG_U

NERO https://www.youtube.com/watch?v=llDikI2hTtk

 

PROGRAM LISTA 2015 SZIGET:

http://sziget.hu/fesztival/programok#!programmation=grid$

jegyek_fb_1200.jpg

sziget-2015-aug.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr237617904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.