Magyarországra is megérkezett a Batiste szárazsampon

Magyarországra is megérkezett a Batiste szárazsampon

2015. július 27. - SMIZEDIVAT by Chaby

batiste-magyarorszag-szaraz-sampon-teszteles.png

Megérkezett a világ legnépszerűbb szárazsampon-márkája Magyarországra. A Batiste gyors és egyszerű megoldást jelent az időhiányban szenvedő nőknek, akik számára fontos a makulátlan megjelenés. A kellemes illatú aerosolos termékből minden második másodpercben eladnak egyet.


A stílusos csomagolásáról és teljesítményéről híres Batiste szárazsampon immáron a magyar drogériák polcaira is megérkezett. A márka az Egyesült Királyságban 7%-os piaci részesedéssel rendelkező, 12 milliárd forint értékű szárazsampon kategória vezető terméke. A szigetországban évente 3.5 millió fogyasztó vásárol Batiste-ot, és ez az érték folyamatosan növekszik. A szulfát- és parabénmentes termék a hetvenes évek óta jelen van az angol piacon, és jelenleg a hetedik legnépszerűbb samponmárkában számít az országban – értéke 10 milliárd forint.

Magyarországon a következő öt változatban lesz elérhető:
· Original – a „klasszikus” csomagolás és illat
· Fresh – kellemes, friss illat
· Blush – üde, virágos illat
· Medium and Brunette – világosbarna és barna hajra való, enyhén színező hatású sampon
· XXL Volume – dús hatást kölcsönöz a hajnak, jelenleg ’bestseller’ kategória az Egyesült Királyságban

"Én is teszteltem őket, és a kedvencem az XXL Volume verzió. A vékony szálú hajat azonnal duplájára növeli és nem ámítás ,tényleg látványos a változás. Ha nincs időm hajat mosni akkor csak ráfújok  és azonnal friss és dús lesz a hajam. Gyakran hordok sapkát, kalapot , ami lelapítja és kicsit zsírossá teszi a hajszálakat, de két fújás és teljesen felfrissül a frizurám.   Nagyon megszerettem ."

A szárazsampon használata nem igényel vizet és rendkívül egyszerű: tartalmát elegendő pár centiméterről a hajtövekre permetezni, enyhén bedörzsölni, majd alaposan kifésülni a hajból. A szárazsampon különleges szemcséi magába szívják a zsírt, és megnövelik a haj tónusát, így az akár öt perc alatt frissebb, dúsabb és illatosabb lesz. A termék ideális az időhiányban szenvedő nők számára, hiszen egyes napokon kiválthatja a hajmosást is, de fantasztikus kiegészítő edzés után a haj felfrissítésére, illetve a frufru formázására is. A termékkategória nem ismeretlen a magyar közönség számára, és kiválóan alkalmas zsíros, vagy könnyen zsírosodó haj kezelésére is, mivel összetételének köszönhetően nem indítja be a faggyútermelést. Az Egyesült Királyságban Pixie Lott énekesnő a Batiste arca, aki a márka nyomtatott reklámjaiban és televíziós hirdetéseiben egyaránt rendszeresen feltűnik.

Itthon július közepétől elérhető a Rossmann drogériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr257659136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.