Bemutatták a Balmain x H&M kollekciót New York-ban

Bemutatták a Balmain x H&M kollekciót New York-ban

2015. október 21. - SMIZEDIVAT by Chaby

bfa_hmxbalmainalessandra_ambrosio_bella_hadid_ophelie_guillermand_olivier_rousteing_dudley_o_shaughnessy_constance_jablonski_gigi_hadid_kendall_jenner_benjamin_benedek.jpg


Múlt éjjel a new york-i Wall Street-en tartották a Balmain x H&M kollekció globális bemutatóját a hírességekkel teli közönség előtt. A vendégek között volt többek között Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley és Alexa Chung is, akik exkluzív betekintést nyerhettek Olivier Rousteing elbűvölő, erőteljes és gazdagon részletezett kollekciójába. A kollekció a világ 250 üzletében, valamint online lesz elérhető 2015. november 5-től.

Rousteing kreációihoz hasonló merész és látványos esemény egy futurisztikus földalatti rendszer témájában berendezett helyszínen, a divatot és a zenét összehozva mutatta be a kollekciót. Kendall Jenner főszereplésével készült zenés kampányvideó exkluzív megtekintése után táncosok szórakoztatták a közönséget a divatbemutató alatt, amelyen olyan modellek is megjelentek, mint Gigi és Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss és Joan Smalls.

A divatbemutató után a Backstreet Boys lepte meg a közönséget exkluzív, a 90-es évek hangulatát idéző élő műsorával. A hírességekkel és a divatipar sajtómunkatársaival tarkított közönség késő éjszakáig élvezhette az esemény energiáját és ünnepelte a #HMBalmaination momentumát. A világ minden részén élő rajongók a Periscope app használatával követhették élőben az eseményeket, míg a közösségi médián a #HMBalmaination hastaggel lehetett rákeresni az eseményre.

bfa_hmxbalmainbackstreet_boys_olivier_rousteing_ann-sofie_johansson.jpg

- Ma éjjel teljesült egy álmom - mondta Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója. - Hihetetlen az energia és a hangulat, és csodálatos volt, hogy a Backstreet Boys csak a Balmain x H&M számára lépett fel. Megtiszteltetés számomra a H&M-mel együttműködni, és soha nem fogom elfelejteni a ma esti bemutatót.

- A bemutató hűen tükrözte a Balmain x H&M kollekciót, amely tele volt energiával, pozitívumokkal és fényűzéssel - mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív igazgatója. - Az életben egyszer lehet részünk ilyen élményben, és alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt az érzést a világ különböző részein élő vásárlóinkkal, amikor végre az üzletekbe kerül a kollekció.

Én már nagyon várom a novembert, hogy láthassam és megtapinthassam a kollekció darabjait. Kedvenceim az emblematikus díszített zakók, a hímzett bőrdzseki, a bőr hátizsák és a fekete,hímzett szmoking zakó. 

Ne felejtsétek el november 5-én a Vörösmarty téri H&M üzletben lesz kapható az exkluzív kollekció!

bfa_hmxbalmaingigi_hadid_kendall_jenner_jourdan_dunn.jpg

balmain_x_hm_menswear-full-collection-runway-catwalk-formen-nagy1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr28010637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.