adidas Originals |Tubular X Budapest

adidas Originals |Tubular X Budapest

2015. december 10. - SMIZEDIVAT by Chaby


Ha rendszeresen követtek a közösségi oldalaimon ( Instagram, Facebook ),akkor már láthattátok hogy a múlt héten az adidas forgatott velem egy kisfilmet. Azóta várom ,nagy izgalommal, hogy milyen lesz az elkészült mű, hiszen nem minden nap láthatom viszont magam egy ilyen jellegű kampányvideóban.
A film apropója az volt, hogy a legújabb adidas sneakert a Tubulart bemutassuk a hazai közönségnek,vagyis nektek. A Tubular formavilága emlékeztet az adidas designer márkájához az Y-3-hoz,emiatt is nőtt rögtön a szívemhez. Kedvelem a futurisztikus formákat, a szokatlan anyaghasználatot a felsőrészeken ,a kényelmes könnyű talpkidolgozást.
Tudjátok ,hogy mennyire imádom keverni a sportos, utcai viseletet elegáns olykor extra-különleges darabokkal, illetve nem félek akár öltönyhöz vagy szövetkabáthoz sportcipőt húzni. Ez a fekete fazon (amit a kis filmben viselek) fonott textil felsőrésszel igazán különleges darab, mely camel színű kabáttal és bőrnadrággal tökéletes kombinációt alkot.
Ha szeretnétek közelebbről is szemügyre venni a kollekció darabjait , akkor vasárnap gyertek el a Kicks R Good 05 "Sneakers & Streetwear" vásárra / fesztiválra az AnKertbe, amelyen az Adidas is kiállít egy különleges adidas Tubular Gallery installációt, amely New York, Milánó és Berlin után hazánkba is megérkezik. Én már alig várom:)

Addig is jó szórakozást a videóhoz. :)

adidas Originals |Tubular X Budapest
model: CHABY| music: METHA | camera: Róbert Szín

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr918154748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.