Légy te is vidám, fiatalos és illatos !

Légy te is vidám, fiatalos és illatos !

2015. december 16. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

tigi-bed-head-hajformazo-spray-hajkrem-hajdusito-sampon-hajzsele-volumennovelo_4.png

Régebben a fodrászomnál járva gyakran szagolgattam végig ezeket a csábítóan színes palackokat a polcokon amíg várakoztam.Nagyon tetszett hogy nemcsak szép színesek de az illatuk is nagyon kellemes,gyümölcsös amivel egyszerűen nem lehet betelni.A Tigi Bed Head fiataloknak (és nemcsak fiataloknak) szóló vagány kollekciója azóta is úgy él a fejemben hogy egy izgalmas termékcsalád amiből mindig muszáj a fürdőszobapolcomon tartani néhány darabot. Már korábban is használtam többfélét,de most kipróbáltam 4 újat közülük és ezt szeretném megosztani veletek.

 

Kezdjük a Wise Up Scalp Samponnal

Korpás fejre való sampon férfiaknak,aktív szénnel.Sűrű mentazöld színű bazsalikomos,mentolos illatú sampon ,ami csillapítja a viszketést és koffeintartalma segíti a haj növekedését. Egyetlen öblítéssel eltávolítja a felhalmozódott hajformázókat és szennyeződéseket a hajból.Kiméletesen tisztítja meg a fejbőrt,az aktív szén segít semlegesíteni a méreganyagokat és a kellemetlen illatokat. Nagyon kellemesen frissít és megszünteti a korpát,szóval mi mást várhatnánk egy jó sampontól?!Én semmi mást!

Jöhet a Superstar hajdúsító folyadék

Plusz tartást ad a hajnak.Egy keveset kell a tenyerünkbe önteni és vizes hajunkra kenni.Vastagítja a vékony szálú hajamat,megemeli a hajtöveket és volument ad neki.Szeretem mert nem nehezíti el a hajamat,az illata pedig imádnivalóan gyümölcsös és tényleg 1-2 csepp elegendő az extra sűrű hatás érdekében. 

Aztán a Motor Mouth extra fényes hajdúsító krém

Kedvenceim az ilyen típusú hajkrémek .Többfélét is használok belőlük és szerintem a szárításhoz,beszárításhoz tökéletesek. Miután a hajdúsító folyadékot felvittem a hajamra egy picit rászárítok és jöhet a krém még enyhén vizes hajra. A hajszálakat bevonja egy kissé sikamlós anyaggal ami segít abban hogy a kefe szárítás közben jól "mozoghasson" és ne ragadjon a hajszálak közé.A száradás után szép fényes lesz a haj felülete de nem olyan zsíros módon mint a wax használatánál hanem az egész frizura könnyű és egy igazi push up hatást kap. Közben pedig nagyon szépen le is simítja a hajszálakat,amolyan egységes tincseket csinál.

Végül pedig a Masterpieces masszív fényspray

Neve kissé megtévesztő ,mert ez elsősorban egy hajlakk,nem fényspray,de természetesen fényt is ad a tartás mellé. Illata nagyon finom zöldalmás, tapasztalatom az hogy érdemesebb messzebbről fújni mert kicsit vizesebb permetet fúj,és mivel az erősebb hajlakkok közé tartozik,ezért a frizurakészítés legeslegvégén kell használni.Utána már nemigen tudunk változtatni a formáján.Szeretem ha egy hajlakk, zselé, krém nem hagy nyomokat a hajban amikor másnap felkelek az ágyból. A Tigi termékei kiállták ezt a próbát, a következő nap is volt tartása a hajamnak és nem lett zsíros és ragadós a termékektől, egyszerűen bele lehetett túrni, újraformázni a frizurát anélkül hogy újra meg kellett volna mosni.
A Tigi professzionális termékein látszik hogy profin alkották meg őket. Nem találtam bennük hibát.

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

tigi-bed-head-hajformazo-spray-hajkrem-hajdusito-sampon-hajzsele-volumennovelo_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr558175802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.