Ez ÁLLAT! - trendelőrejelzés

Ez ÁLLAT! - trendelőrejelzés

2011. november 24. - SMIZEDIVAT by Chaby

A minap találtam rá az egyik kedvenc second hand boltomban, erre a remek kígyómintás H&M ingre. Rögtön magával ragadott ez az, oly szokatlan minta, ugyanis férfiruhák között nem láttam még ilyet. Éreztem, hogy valami különlegesre bukkantam és mindenképp szeretettem volna megosztani veletek. Mivel egyre több nőiruha-részlegen találkozhatunk piton mintával, ezért reméltem, hogy a mindezt férfiruhákon is viszontláthatom. 

 

Íme az előrejelzés e trenddel kapcsolatban:
Kenzo 2010 tavaszán már életre keltette férfikollekciójában, de a kígyóminta ez év végén illetve jövőre fogja elérni fénykorát. A női osztályokat már most elárasztották a hüllőmintás darabok, de ami késik az nem múlik. A designerek most gondoltak a férfiakra is, így ruhák mellett táskák, cipők és különféle kiegészítők is napvilágot láttak.
Az eredeti piton mintázat mellett különböző hibrid-mutáns egyeddel találkozhatunk az üzletek polcain. Többféle színben állították elő a ragadozó bőrét imitáló felületeket, így remélhetően a minta által keltett negatív asszociációkat egy újfajta és izgalmas érzés váltja fel. Ha személyiségünk engedi, akkor kedvünkre válogathatunk a sárga, a kék, a zöld és a pink színek között.
Jil Sander 2012 spring/summer
Több divattervező 2012-es nyári kollekciójában főszerepet szánt a mintának.  Roberto Cavalli részleteiben alkalmazta, úgy mint egy-egy zakó hajtókáján és nadrág oldalán.

 

 

Roberto Cavalli 2012 spring/summer
Jil Sander viszont a kiegészítőkre fektette a hangsúlyt, ugyanis a színes nyakba akasztható pénztárcák mellett a cipőket is kígyómintában álmodta meg. Az utcai érzést a sportcipők mellett bakancsok és fűzős félcipők hivatottak szolgálni, melyek a szivárvány minden színében elkészültek.

















































Jil Sander 2012 spring/summer - Accessories




Képek: tooklookbook.com, fcstyle.com, nowfashion.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr1006800069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilka von Torok 2011.11.25. 11:44:31

Nagyon szép kis kincsre bukkantál! :)

Leon 2011.11.26. 13:54:15

Nice Blog, Great Post :-)
I love snake leather.
xoxo
http://dontfthemodels.blogspot.com/

Névtelen 2011.12.04. 17:01:54

melyik boltban találtad?: )

SMIZEDIVAT by Chaby 2011.12.09. 18:27:28

Keletinél a hádában! :)