ABSOLUT MODE “Exkluzív Divatnap a Télben"

ABSOLUT MODE “Exkluzív Divatnap a Télben"

2011. december 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

Elsőként tavasszal rendezték meg itthon a Budapest Essential Looks divateseményt, melynek helyszínéül,- a külföldi bemutatókhoz hasonlóan - egy hatalmas divatsátor szolgált. Rendkívül izgatott lettem, amikor meghallottam, hogy 2012-ben is megrendezik ezt a színvonalas eseményt és ennek kapcsán úgy gondolták a szervezők, hogy tartanak egy ’előtavaszi ízelítőt’ decemberben a szakmának, melyre múlt hét pénteken került sor. E téli kiadás ihletője és névadója az Absolut Vodka új limitált szériás üvege, az ABSOLUT MODE volt.
A hazai kampány apropójából 5 divattervező, Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan, Tomcsányi Dóri és az Artista egyedi, limitált kiegészítőket készített, melyet természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett. A kiegészítők között találhatóak bőr karkötők, öv, nyaklánc, táska, sál, kitűző és egy clutch is. Minden darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. A kiegészítőkből 10 darab készült, ezzel is még exkluzívabbá téve az ABSOLUT VODKA és a dizájnerek közötti együttműködést.
A rendezvényt Tombor Zoltán nemzetközi hírnevű, tehetséges magyar divat fotós Absolutely című fotó kiállítása nyitotta meg. A kiállítás azért is volt különleges, mert a művésznek 11 éve nem volt önálló kiállítása. Az est folyamán az egyik híres fotógráfiáját is elárverezték, melyen fedetlen testtel láthatjuk Mihalik Enikőt.

ABSOLUT MODE “Exkluzív Divatnap a Télben” elnevezésű divateseményt ez alkalommal a Vörösmarty téren lévő Váci 1 Üzletházban rendezték meg. A zárva tartó luxus áruház közepén, monumentális színpadi háttérrel bemutatásra került Tomcsányi Dóri, a NUBU, az Artista, Anh Tuan és a PINKO legújabb 2012-es elő tavaszi és tavasz-nyári kollekciója. A show után meg is lehetett vásárolni a Designer Store-ban a bemutatott ruhákat 20% kedvezménnyel.
Nekem Tomcsányi Dóri ruhái nyerték el a tetszésemet, hiszen ő az a fiatal tervező, aki bátran használja az élénk színeket és nem fél attól, hogy esetleg nem fogja tudni értékesíteni őket. Sok magyar designernél gyakran azt érzem, hogy a biztosra megy és ezért tervez fekete-fehér kollekciót. Na de a divat vajon erről szól?!

 

A női ruhák leheletnyi naivitása és mókás részletei csipetnyi 60-as évek ízlésvilággal igazán eredetiek voltak. Zárásként Dóri egy férfi outfitet is bemutatott, mely belopta magát a szívembe. A türkiz zakó-piros nadrág párosítás telitalálat volt.
Összetalálkoztam az Annenn bloggerlányaival is, hiszen a divatbloggerek nem hiányozhattak erről az estéről sem. Véleményünk megegyezett; Tomcsányi Dóri színorgiája vitte a pálmát.
Annenn lányokkal
A divatbemutatók után pedig kezdetét vette Absolut Mode Party, finom falatokkal és Absolut Koktélokkal.
Ha tetszett a poszt akkor követhetsz Facebook-on is!
Képek: PinterK-Photography, Budapest Essential Looks

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr476800063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.