Október a magyar divat hónapja- Central European Fashion Days

Október a magyar divat hónapja- Central European Fashion Days

2014. október 01. - SMIZEDIVAT by Chaby



A TONI&GUY Fashion Week Budapest 2014. októberében New York, London, Milánó és Párizs divatbemutatói után, új partnerekkel kiegészülve, izgalmas újdonságokkal, a Central European Fashion Days programsorozatába illeszkedve jelentkezik. Idén ősszel ismét kifutóra viszik a magyar főváros legnevesebb és legelismertebb tervezőinek legújabb, 2015-ös tavasz-nyári kollekcióit. Reméljük ti is eljöttök!
 
 
Idén ősszel, 2015. október 3-án és 4-én (pénteken és szombaton) közös platformon mutatnak be a TONI&GUY Fashion Week Budapestről már jól ismert hazai tervezők, a Central European Fashion Days szervezésében felvonultatott régiós dizájnerek, Gombold Újra! Alumni tagok illetve a Gombold Újra! tehetségkutató verseny jelöltjei. A TONI&GUY Fashion Week Budapest szervezésében ebben a szezonban a TGFWB már jól ismert tervezői - az ANDA, a Je Suis Belle, a Kata Szegedi, a Nanushka, a NUBU és a USE unused - mellé felsorakozik az ÁERON és a Dori Tomcsanyi divatmárka is. 






TONI&GUY Fashion Week Budapest A/W 14 



A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr526799369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.