Tervezd meg te a McDonald's munkaruháját!

Tervezd meg te a McDonald's munkaruháját!

2015. április 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

tervok-mcdonalds-tervezo-palyazat-divattervezo.jpg

McDonald’s Magyarország történetében először munkaruha-tervező pályázatot hirdet magyar divattervezők körében. A pályázóktól kétféle tervet várnak: egy merészebb, koncepcionális darabot, és ennek munkaruhára leképzett verzióját. A legjobb öt munkát szakértőkből álló zsűri fogja elbírálni, többek között Szegedi Kata divattervező, Festy- a Festy in Style bloggere, Horváth Ágnes- az étteremlánc hazai ügyvezető igazgatója, Gáspár Ferenc- HR igazgató és jómagam a SmizeDivat bloggere.

A munkaruha-terveket a Cosmopolitan június 6-i nyári divat showján mutatják be. Második lépésben a kiválasztott öt mindennapos koncepció közül a magyar McDonald’s éttermek dolgozói belső szavazással választják ki a nekik legjobban tetszőt. Döntésük alapján készül el a munkaruha, amely 2015 nyarától több lépésben minden hazai étteremben megjelenik majd. További információ ITT: http://www.mcdonalds.hu/munkaruha-palyazat

Bárki részt vehet a pályázatban, akinek van egy jó ötlete és kreatív ( nem szükséges divattervezőnek lenni, nem kell több szezonos kollekciódnak lennie) 


Fődíj: Nettó 300 000FT

A pályázat beadási határideje: 2015. május 13. délig

Itt találtok bővebb információt és tudtok jelentkezni:
http://www.mcdonalds.hu/munkaruha-palyazat

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr107369068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.