Hajfiatalítás három lépésben

Hajfiatalítás három lépésben

2015. május 26. - SMIZEDIVAT by Chaby

dove2.png 

Múlt héten fantasztikus környezetben az Émile kávézóban , egy igazi nyárköszöntő sajtótájékoztatón mutatták be a Dove legújabb prémium kategóriájú hajápolási termékcsaládját a Dove Youthful Vitality-t.
Az új Dove Youthful Vitality termékcsalád segít az idő előrehaladtával elvesztett esszenciális tápanyagokkal feltölteni a hajat a Dove Youthful Vitality sampon, hajbalzsam és BB hajápoló krém együttes használatával. Az új termékcsalád egy speciálisan megtervezett 3 lépcsős kezelést nyújt fehérjékkel és lipidekkel. Táplálja a hajat, hogy az dús és fiatalabbnak látszó legyen. Fedezd fel a puha és fényes, élettel teli hajat!

DOVE YOUTHFUL VITALITY SAMPON 250ML
Az új Dove Youthful Vitality sampon gyengéden tisztít és kétszer dúsabb hatást nyújt az idősödő hajnak a lelapult hajhoz képest.

DOVE YOUTHFUL VITALITY HAJBALZSAM 250ML
Az új Dove Youthful Vitality Hajbalzsam mélyen táplálja, segít puhává és fényessé varázsolni az idősödő hajat.

DOVE YOUTHFUL VITALITYBB HAJÁPOLÓ KRÉM 125ML
Az idősödő haj számára kifejlesztett új Dove Youthful Vitality BB Hajápoló Krém segít tápanyagokkal feltölteni a hajat, hogy kondicionálja és könnyebb kezelhetőséget biztosítson hajformázás során. Védi és erősíti a tincseket a jövőbeni töredezés ellen.

Már alig várom, hogy elkezdjem használni a termékeket.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  

FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

dove1.png

dove3.png

dove4.png

dove5.jpg

 dove13-emelie-kavezo-buda-divatblogger-legjobb-hely-budapesten.png

kicsidove.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr517487684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.