Nyereményjáték

Nyereményjáték

2012. július 22. - SMIZEDIVAT by Chaby

 
 
Vegyél részt a SmizeDivat blog és a Daragedesign közös játékán. A nyeremény egy csodás karkötő, melyet a játékban résztvevők között sorsolunk ki.
 
A Daragedesign tervezője Annamari,a Műszaki Főiskola terméktervező mérnöki szakán végzett,és bőr szakirányon sajátította el a bőrdíszművesség fortélyait.Tanulmányai után hozta létre saját márkáját a Daragedesignt. Eleinte csak bőrékszereket tervezett, de ma már láthatunk a honlapján egyéb bőrkiegészítőket is,mint például táskákat ,pénztárcákat, telefontartókat. Az egyedi készítésű karkötői a mindennapok során jól kombinálhatóak az utcai stílussal. Kizárólag valódi bőrből készülnek, és egytől-egyig kézzel, így szinte mindegyik darab egyedi. Az ősz csodás trend színeiből készült kiegészítőket,- úgymint okker, karamell, umbra, mustársárga karkötőket, most te is beszerezheted,és ehhez nem kell mást tenned, mint

 

Velünk játszani: (A Linkre kattintva tudod elérni)
Oszd meg ezt a bejegyzést a Facebookon
’Lájkold’ a Smizedivat blogot a Facebookon 
 

’Lájkold’ Daragedesign oldalát a Facebook oldalon

A nyertes nevét a blogon és a facebookon olvashatjátok.
Daragedesign termékek Budapest négy üzletében is fellelhetőek.( Retrock, Retrock Deluxe, Jojo, Alterego, )
________________________________________________________________________________
LEZÁRULT A JÁTÉK:
 
A SmizeDivat blog és a Daragedesign közös játékán kisorsolt karkötőt Sallai Zoltánné nyerte meg.  Gratulálunk a nyertesnek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr436799889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.