Karácsonyi meglepetés

Karácsonyi meglepetés

2015. november 11. - SMIZEDIVAT by Chaby

lush-_karacsony-kozmetikum-bio-smizedivat-feher-kremszappan-testradir-chaby.png

Hihetetlen, de ahogy körülnézek a bevásárlóközpontok folyosóin,rá kell jönnöm hogy újabb év telt el, újra itt a karácsony. Mostantól egy bő hónapom van elmerülni a gondolataimban és persze a hömpölygő embertömegben, hogy megtaláljam a tökéletes ajándékot minden egyes családtagnak,barátnak,szóval mindazoknak akik közel állnak hozzám. Ilyenkor szokott előfordulni velem -kivétel nélkül minden évben-, hogy megérzem azt a bizonyos,messziről, semmivel össze nem keverhető csodás illatot, és elindulok az orrom után.Csak megyek-megyek amíg a csábítás forrásához nem érek,és akkor ott találom magam a legkedvencebb üzletem bejárata előtt: LUSH. Hát igen, ahogy írtam, ekkor történik meg az,minden egyes évben, hogy jól bevásárolok- magamnak.  Szeretem, hogy mindig vannak új dolgok de az előző karácsonyból is viszontláthatunk néhányat.

Szumma szummárum, én most ezeket az újdonságokat vittem haza magammal:

CHRISTINGLE testkondícionáló

Borsmenta, mentolkristály, fodormenta, első pillanatban nem értettem, hogy miként függ össze a mentol illata a karácsonnyal,de aztán felhívták a figyelmemet hogy ez a bizsergető érzés a friss ropogós hó illatát idézi fel a tudatunkban. A mentás színe és illata egy erős fogkrémre emlékeztet és a bőrre kenve felpezsdíti azt. Az érdekessége, hogy úgy működik mint egy hajkondícionáló, miután alaposan a bőrbe masszíroztuk, le kell öblíteni magunkról. Így pont annyi marad rajtunk amennyit a bőrünk megkíván. A jojoba olaj, a murumuru vaj és a sheavaj rendkívül jól hidratálja és puhítja a bőrünket és emellett igazán frissnek is fogjuk érezni magunkat.

SALT AND PEPPERMINT BARK testradír

Egy újabb érdekes megoldás a Lush-tól ez a radírozó tömb, természetesen csomagolás nélkül,hogy ne károsítsuk a környezetet. Csak meg kell vizezni a zuhany alatt és úgy átdörzsölni vele magunkat. A rengeteg tengeri só , a borsmenta és a radírozó hatás igazi felüdülésként fog hatni a bőrünkre és az érzékeinkre is. De nem kell megijedni, mert nemcsak frissít hanem ápol is a kakaóvajnak és a capuacuvajnak köszönhetően.

THE ICING ON THE CAKE krémszappan

Egy szelet gesztenyepürés, mandulatejes sütemény a zuhany alatt. Legszívesebben beleharapnék, de sajnos nem lehet. Ez egy igazi luxus karácsonyi krémszappan, ami rengeteg különleges és egzotikus olajjal ápolja a bőrt, mint például a Davana(istenfa) olaj, vagy a Buchu olaj. 

LORD OF MISRULE krémtusfürdő

Krémtusfürdő fekete borssal patcsulival és vaniliával. Engem ez a masszív zöld szín arra a bizonyos karácsonyra emlékeztet , amit a Grincs lopott el,de ez a különleges illatkompozíció, az E vitaminban gazdag búzacsíraolajjal vegyítve nekem abszolút visszalopta az ünnepet a lakásba.

Imádom mind a négy fürdőterméket, főként azért mert mindegyik nagyon finom,mégis uniszex illattal rendelkezik,és azért mert mindegyik több funkciós. Tisztítanak, radíroznak, ápolnak és mindezt egy mozdulattal, rövid idő alatt , csupán le kell zuhanyoznunk.
Mostantól kezdve nagyon elégedetten és persze kitisztult és friss fejjel gondolhatom át a karácsonyi teendőim sorát.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

lush-_karacsony-kozmetikum-bio-smizedivat-feher-kremszappan-testradir.png

lush-_karacsony-kozmetikum-bio-smizedivat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr268068700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.