Idén is a Gombold újra! döntője zárta Közép-Európa legnagyobb divateseményét

Idén is a Gombold újra! döntője zárta Közép-Európa legnagyobb divateseményét

2016. október 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

vargha_miklos_2.jpg

A hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntőjén, a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén választották meg a legjobb regionális és hazai tervezőt. A Design Terminál ezúttal fenntartható divat tematikára kiírt pályázatán Vetlényi Almát és Sonja Jocic szerb tervezőt díjazták.

A fiatal divattervezők előrelépését segítő pályázatára nyolcvan tervező jelentkezett. A nemzetközi zsűri húsz döntőst választott akik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on mutathatták be munkájukat. A Design Terminál díjazottja a Nemzeti Kereskedőház jóvoltából egy külföldi szakvásáron mutatkozhat be és egy Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA személyautót kap fél éves használatra annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben induljon a karrierje. A Nemzetközi Díj nyertese vállalkozásfejlesztő szolgáltatás mellett, nemzetközi bemutatkozási lehetőséggel és egy garantált bemutatóval gazdagodott a jövő évi eseményen.

A Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Design Terminál második éve tartó sikeres partnerségének köszönhetően idén több mint hatvan tervező egy olyan platformon mutatkozhattak be, mely már a nemzetközi divathetek naptárában is helyet kap. Az idén már négy naposra bővülő esemény kiegészítő programokkal is várta az érdeklődőket, a rendezvény része a Café Budapest fesztivál sorozatának is.

 

holecz_endre_4.jpg

holecz_endre_6.jpg

Fotók: MBFWCE 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr5311822201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.